MENU
MENU

Binnenhuis stylist in Rijswijk

Straight Interior is dé ideale binnenhuis stylist voor u in Rijswijk. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen uw interieur precies naar uw wensen maken. Van A tot Z wordt alles in de puntjes geregeld zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Onze werkwijze als binnenhuis stylist in Rijswijk

Binnenhuis stylist Rijswijk

Na een kennismakingsgesprek gaan wij u wensen in kaart brengen om vervolgens een Programma van Eisen op te stellen. Hierin staat zo letterlijk mogelijk beschreven wat de functionele eisen zijn die gesteld worden aan de sfeer, de indeling, het gebruik en zo voort. Vervolgens zullen wij een voorlopig ontwerp aan u voorstellen met daarbij een kostenraming zodat u een totaalbeeld heeft. Als u hiermee akkoord gaat zullen wij een definitief ontwerp maken. Dit is een plan waarin alles uitgebreid staat beschreven, klaar om uitgevoerd te worden door onze binnenhuis stylist in Rijswijk. Daarna wordt er door ons contact opgenomen met de uitvoerders en aannemers voor het uitbrengen van offertes. Als laatst vindt de uitvoering plaats en natuurlijk de styling.

Over ons

Straight Interior is opgericht door Hans Peter Groen. Hij is een gepassioneerde en ervaren interieur ontwerper die altijd het mooiste voor zijn klanten betracht te realiseren. Met een oog voor detail slaagt hij er telkens weer in om binnen de ruimte die de opdrachtgever hem geeft het optimaal mogelijke te realiseren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons werk als onder andere binnenhuis stylist in Rijswijk? Maak dan een afspraak op onze website.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Straight Interior als binnenhuis stylist in Rijswijk? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 06-37385786. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language