MENU
MENU

Binnenhuisarchitect in Leiden

Heeft uw huidige interieur in Leiden een nieuwe uitstraling nodig? Vindt u het lastig om dit zelf aan te pakken? Dan is Straight Interior er om u daarbij te helpen! Samen met onze professionele binnenhuisarchitect maakt u een plan. Hierdoor bent u er zeker van dat uw wensen mee worden genomen in het resultaat.

Wat kan Straight Interior voor u doen?

Wanneer u eraan denkt om uw interieur in Leiden te laten ontwerpen, kunt u het volgende verwachten. Allereest zal onze architect een kennismakingsgesprek met u plannen. Het is belangrijk dat wij weten om welke ruimte het gaat en wat u wensen en verwachtingen zijn. Daarnaast is het van groot belang dat u weet wat wij voor u kunnen betekenen en wat u van ons mag verwachten.

Binnenhuis architect Leiden

Hierna zullen wij een Programma van Eisen opstellen. Hierin verzamelen wij zoveel mogelijk gegevens als functionele eisen, sfeer en indeling. Nadat dit vastgesteld is, gaat onze binnenhuisarchitect aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe interieur in Leiden. Deze ontwerpen worden aan u gepresenteerd door middel van een plattegrond met 3D tekeningen. Bij dit voorlopige voorstel wordt een kostenraming gemaakt. Op basis van het ontwerp en de kosten kunt u de keuze maken om het project wel of niet door te zetten.

De fase die hierop volgt, is het definitieve voorstel. De laatste aanpassingen worden doorgevoerd en de kleuren worden dan bepaald. Kortom, het ontwerp is klaar om uitgevoerd te worden. Om een nauwkeurige berekening te leveren van het project, zullen wij het ontwerp voorleggen aan de uitvoerders. Daarbij wordt ook een tijdschema gemaakt en worden er eventuele voorbereidingen getroffen zoals vergunningen. Als alles rond is, zal het project uitgevoerd worden. Tot slot blijft de styling dan nog over. Hiermee wordt het interieur afgemaakt en heeft u een compleet nieuw en uniek interieur!

Interesse in een binnenhuisarchitect in Leiden?

Bent u geïnteresseerd in Straight Interior als uw binnenhuisarchitect in Leiden? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 06-37385786. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language