MENU
MENU

Huis stylist in

Huis stylist Straight Interior is het perfecte bedrijf om in te huren als uw huis stylist in ! Wij zijn in staat om op een prettige manier de onderliggende vragen en behoefte te beluisteren en te vertalen naar een palet van eisen waaraan het project dient te voldoen. Door het gebruiken van intelligente, creatieve en duurzame ontwerp oplossingen, en het deskundig begeleiden en managen hiervan, leidt dit dikwijls tot een resultaat die de verwachtingen overtreffen.

Onze werkzaamheden

Wij, als huis stylist in ontwerpen totale interieurs en maken deze visueel aan de hand van 3-D tekeningen. Zo heeft u een realistisch beeld van hoe de woning eruit kan komen te zien. Een groot pluspunt bij ons is dat wij goed zijn in het beluisteren van wat de klant vraagt en ook de onderliggende vragen weten te beantwoorden. Samen met onze inbreng van creativiteit en kennis van materialen komen we tot een prachtig en uniek ontwerp voor de opdrachtgever. Nadat wij dit aan uw hebben gepresenteerd komen we gezamenlijk uit op een definitief plan. Door het nauwkeurig realiseren en begeleiden van het plan zal de werkelijkheid net zo worden als op de tekeningen. Na realisatie van het plan komt de styling. Straight Interior beschikt over de perfecte huis stylist in om dit te realiseren voor u.

Wij kunnen ook ingeschakeld worden voor deelopdrachten in de woning zoals het ontwerpen van een nieuwe keuken, het maken van een verlichtingsplan of kleurenplan, het ontwerpen van een kast, etc. Of wellicht zoekt u een huis stylist in om de woning net wat meer charme te geven. Voor alles geldt dat luisteren en aandacht de belangrijkste factor is om te komen tot een fantastisch resultaat.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Straight Interior als huis stylist in ? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 06-37385786. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language