MENU
MENU

Huizen inrichten in Pijnacker

Straight Interior is dé expert als het gaat om huizen inrichten in Pijnacker. Wij creëren en ontwerpen interieurs voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze ambitie is om altijd verrassend te zijn en het mooiste te creëren binnen de mogelijkheden die de opdrachtgever stelt. Door ons netwerk van getalenteerde mensen kunnen wij aan de eisen van elk project doen.

Onze werkwijze

Huizen inrichten Pijnacker

Als eerst maken wij graag kennis met u zodat wij te weten komen wat we voor u kunnen betekenen wat betreft huizen inrichten in Pijnacker. Zo kunnen wij de opdracht definiëren en een voorlopig ontwerp maken. U krijgt dan een impressie van onze mogelijkheden met daarbij een kostenberaming. Als u akkoord gaat met dit alles zullen wij een definitief ontwerp maken. Hierin worden de materialen aangeduid, het plan verder uitgewerkt en de kleuren verder vastgelegd. Nu ligt alle informatie klaar om huizen inrichten in Pijnacker mogelijk te maken.

Daarna zullen de definitieve tekeningen voorgelegd worden aan uitvoerder, aannemers en/of onderaannemers voor het uitbrengen van offertes voor de uitvoering van de plannen. Er wordt een tijdschema gemaakt en indien noodzakelijk wordt de bouwvergunning aangevraagd. Vervolgens zal de meest hectische fase van het proces plaatsvinden, namelijk de uitvoering. Afhankelijk van wat er daadwerkelijk moet gaan gebeuren kan het wellicht zo zijn dat u tijdelijk ergens anders moet wonen, dit komt vaker voor bij huizen inrichten in Pijnacker. Dit is natuurlijk niet altijd het geval. Als laatst zal de styling fase plaats vinden. Dit geeft uw woning net het extra wat het verdient en het maakt het tot een Unique Interior.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service wat betreft huizen inrichten in Pijnacker? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 06-37385786. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language