MENU
MENU

Interieurstyling Rotterdam

Interieurstyling RotterdamBent u op zoek naar professionele interieurstyling in Rotterdam? Dan helpt Straight Interior u graag verder. Als u uw woning of bedrijfsruimte in een nieuw jasje wilt steken maar niet wetende hoe, dan staan wij voor u klaar! Door middel van een kennismakingsgesprek waarin wij vragen stellen om erachter te komen wat uw stijl is. Vervolgens maken wij op basis van de besproken wensen en behoeften een passend ontwerp. Daarnaast adviseren wij u in het maken van de juiste keuzes in kleuren en materialen.

Als experts op het gebied van interieurstyling in Rotterdam ontwerpen we totale interieurs. Vervolgens maken we dit visueel aan de hand van 3-D tekeningen die een realistisch beeld geven van hoe de woning eruit kan komen te zien. Een groot plus punt bij ons is dat wij goed zijn in het beluisteren van wat de klant vraagt en ook de onderliggende vragen weten te beluisteren. Samen met onze inbreng van creativiteit en kennis van materialen komen we tot een uniek onderwerp dat precies aan uw wensen voldoet. Natuurlijk kan u altijd nog kleine aanpassingen doorvoeren, zodra wij dit besproken hebben zullen wij een definitief ontwerp maken.

Over ons

Straight Interior is opgericht door Hans Peter Groen. Hij is een gepassioneerd en ervaren op het gebied van interieurstyling onder andere in Rotterdam. Met een oog voor detail slaagt hij er telkens weer in om binnen de ruimte die de opdrachtgever hem geeft het optimaal mogelijke te realiseren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Straight Interior u kan bieden wat betreft interieurstyling in Rotterdam? Neem dan hier een kijkje!

Contact

Bent u geïnteresseerd in Straight Interior op het gebied van interieurstyling in Rotterdam? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 06-37385786. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language