MENU
MENU

Interieurstylist in Den Haag

Wanneer uw interieur in Den Haag toe is aan wat vernieuwing, kan de interieurstylist van Straight Interior u van dienst zijn! Wij creëren en ontwerpen diverse interieurs voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Door een passende stijl bij uw woning of bedrijf te vinden, kunnen wij een interieur geheel naar uw wensen realiseren.

De werkwijze van Straight Interior

Interieurstylist Den Haag

Wanneer u onze service aanvraagt, zal allereerst de interieurstylist een kennismakingsgesprek bij u in Den Haag inplannen. Tijdens dit gesprek willen wij de ruimte, uw wensen en uw verwachtingen bespreken. Daarnaast zullen wij dan toelichten wat u van ons kan en mag verwachten. Zo weet u direct waar u aan begint. Ook begint dan het definiëren van de opdracht. Door zoveel mogelijk gegevens zoals sfeer, indeling en functionele eisen te bespreken, kunnen wij een zo aansluitend mogelijk ontwerp leveren.

Als wij alle gegevens en wensen op een rijtje hebben, gaat onze interieurstylist aan de slag met uw interieur in Den Haag. Er worden één of meerdere ontwerpen door middel van een plattegrond en 3D tekeningen aan u gepresenteerd. Bij het ontwerp wordt een kostenraming gemaakt zodat u ook van de kosten een duidelijk beeld krijgt. Indien u tevreden bent met ons werk, zullen wij overgaan op de fase waarin het definitieve ontwerp wordt gemaakt met nauwkeurige offerte.

Het definitieve ontwerp wordt gemaakt vanuit een van de voorlopige ontwerpen uit de vorige stap. Uw laatste wensen worden doorgevoerd en dan is het ontwerp afgerond. Wij zullen deze aan de uitvoerders voorleggen om de kosten zo goed mogelijk in kaart te brengen. Na uw akkoord, zal er volgens het tijdschema gewerkt worden. Na de bouw werkzaamheden zal het project afgemaakt worden door de styling.

Geïnteresseerd in onze interieurstylist in Den Haag?

Heeft u interesse in Straight Interior als uw interieurstylist in Den Haag? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 06-37385786. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language