MENU
MENU

Project Berkel Centrum

Vraagstelling

Help ons bij de indeling en inrichting van ons nieuw te bouwen appartement.  Ontwerp voor ons een indeling met kleur, verlichting en meubels helemaal afgestemd op onze wensen.

Bestaande situatie

Het betreft hier een penthouse appartement in een nieuwbouw project. De opdrachtgever heeft ons direct vanaf het begin, net na aankoop, betrokken bij dit project. Tussen het moment van eerste kennismaking met de opdrachtgevers en de oplevering van het huis bevind zich drie jaar. Doordat wij  direct in het begin betrokken zijn konden wij in de bouw nog wanden verplaatsen, licht en schakelpunten, badkamer en keuken aanpassen.

Ontwerp

Na een inventarisatie van de wensen zijn we met een ontwerp gekomen waarbij we de entree/ hal hebben verbreed. In onze visie is de entree één van de belangrijkste ruimten in de woning. Deze moet de toon zetten.  In de hal hebben we een ruime garderobe gecreëerd met nog een plek om te werken. Aan het einde van de gang is een mooie schuifdeur van het Italiaanse merk Rimidesio geplaatst.  In het ontwerp van de architect van het appartement had de woning aanvankelijk twee slaapkamers. Eén daarvan is bij de woonkamer getrokken, echter op een wijze dat deze, ook weer met schuifdeuren van Rimadesio, afgesloten kan worden. Door de deuren te sluiten heb je een extra ruimte waar je heerlijk kan lezen, tv kijken, etc. zonder last te hebben van wat er in woonkamer gebeurd. Tevens hebben we er een bank ingezet die ook als slaapbank kan dienen. Makkelijk voor als je gasten hebt.  De woonkamer en keuken is één ruimte. Om deze te breken hebben we een kastenwand gecreëerd tussen het zitgedeelte en het aanrecht. In de kasten zitten alle apparaten. Direct aansluitend op kastenwand staat de tafel. Dit is een lekkere plek. Je zit deels in de keuken en deels in de woonkamer. In de woonkamer is een fijne zithoek gecreëerd voor de schuifpui naar het balkon.  De woonkamer is de centrale plek in de woning met het meeste licht van buiten.

Realisatie

Hier is door ons de meubels, raamdecoratie, vloerkleed, deuren slaapkamer, inloopkast, badkamer, marmer, vloer, keuken , verlichting, kleuren en maatwerk verzorgt. We zijn dus betrokken geweest bij elk keuzemoment. Tevens hebben we de hele afbouw na oplevering verzorgt. Resultaat is dat de entree een grandeur uitstraalt die heel bijzonder is. De woning voldoet helemaal aan  de behoefte van zijn bewoners en voelt als een lekkere jas.

Switch The Language