MENU
MENU

Stylist interieur Alphen aan den Rijn

Straight Interior is dé stylist voor uw interieur in Alphen aan den Rijn. Wij creëren en ontwerpen interieurs voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze ambitie is om altijd verrassend te zijn en het mooiste voor u te creëren. Door ons grote netwerk van getalenteerde mensen kunnen wij aan elke wensen van het project voldoen. Wij kunnen hierdoor de projecten efficiënt en kosteneffectief opleveren.

Stylist interieur Alphen aan den Rijn

Als stylist voor uw interieur in Alphen aan den Rijn vinden wij een prettige en vertrouwde leefomgeving belangrijk. Omdat er veel komt kijken bij een frisse uitstraling van uw ruimte helpen wij u stap voor stap met advies. Wij zullen allereerst uw wensen voor u het perfecte interieur in kaart brengen en uitwerken in een Programma van Eisen. Door ons in te schakelen als stylist voor uw interieur nemen wij alle zorgen weg. De styling van uw woning maakt van het goed doordachte ontwerp met afgestemde kleuren, verlichting, meubels, etc, één warm geheel helemaal afgestemd op uw vraag van sfeer, emotie en beleving. Styling geeft uw woning net het extra wat het verdient en wat het maakt tot een uniek interieur. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in een door ons verzorgd interieur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons werk als onder andere stylist voor interieur ? Dan kunt u ons werk komen bekijken in de showroom van Wauw070.nl.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Straight Interior als stylist van uw interieur in Alphen aan den Rijn? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 070-8209851. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language