MENU
MENU

Woonkamer inrichten in Pijnacker

Woonkamer inrichten PijnackerIs uw woonkamer in Pijnacker toe aan een nieuwe inrichting? Straight Interior kan op basis van uw wensen en stijl een geheel nieuw interieurontwerp maken! Na enkele stappen, kunnen wij één of meerdere ontwerpen voor u maken. Zo kost het gehele project u niet te veel tijd maar krijgt u wel het gewenste resultaat. Daarnaast wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden zodat u toch op de hoogte bent van alle werkzaamheden.

Hoe gaat Straight Interior te werk?

Allereerst leren wij u graag beter kennen in een kennismakingsgesprek voor het inrichten van uw woonkamer in Pijnacker. Hierin horen wij graag uw wensen aan zodat wij de opdracht kunnen definiëren. Zo worden uw wensen en verwachtingen gekneed tot een Programma van Eisen. Hierin staan zo letterlijk mogelijk de functionele eisen die gesteld worden beschreven. Denk hierbij aan de sfeer, de indeling, het gebruik enzovoort. Hoewel sommige wensen of eisen tegenstrijdig lijken, dienen ze toch vermeld te worden.

Vervolgens wordt u een voorlopig ontwerp aangeboden door middel van 3-D tekeningen. Op basis hiervan wordt dan een raming gemaakt van de kosten die gemaakt zouden worden indien u uw woonkamer laat inrichten in Pijnacker door Straight Interior. Deze schatting wordt gedaan op basis van ervaring cijfers en die zijn redelijk nauwkeurig. Daarnaast is dit een moment waarbij u gaat aangeven of u hiermee verder wilt gaan. U maakt de keuze of u uw woonkamer wilt laten inrichten in Pijnacker door Straight Interior. Over onze verdere werkwijze verwijzen wij u graag naar de pagina werkwijze.

Wilt u ook uw woonkamer in Pijnacker laten inrichten?

Bent u benieuwd hoe Straight Interior uw woonkamer in Pijnacker kan inrichten? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 070-8209851. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language