MENU
MENU

Woonstylist in Gouda

Heeft u de wens om de woonkamer, slaapkamer, keuken of misschien wel het hele huis opnieuw in te richten maar weet u niet hoe? Dan helpt Straight Interior als woonstylist in Gouda u graag verder!

Woonstylist Gouda

Ieder huis, hoe groot of klein dan ook is geschikt voor een interieurontwerp. Daarnaast is ook iedereen anders en heeft een unieke smaak. Een goed advies begint met een goed gesprek, daarom willen wij als woonstylist in Gouda eerst graag kennis met u maken. Wij adviseren en verzorgen de styling van uw huis zodat er een prettig en persoonlijk interieur ontstaat waarin je graag thuis wilt komen. Wij houden uiteraard rekening met uw wensen en financiële mogelijkheden.

Iedereen wil zich thuis voelen in zijn/haar eigen huis. Voor de juiste balans in je interieur is een goed plan van essentieel belang. Het inschakelen van een woonstylist in Gouda geeft u inspiratie, inzicht of ideeën die u zelf niet eerder had bedacht. Straight Interior helpt u daarom graag bij het maken van de juiste keuzes. Met onze passie en creativiteit kunnen we uw wensen realiseren zodat uw ruimte er geheel naar wens uitziet. U kunt onze hulp van A tot Z inschakelen, wij nemen de zorgen graag uit handen!

Voor een sfeerimpressie van door ons afgeronde projecten kunt u hier een kijkje nemen. Als u ons werk in het echt wilt bewonderen kunt u ons in de showroom van Wauw070 vinden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Straight Interior als woonstylist in Gouda? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 06-37385786. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language