MENU
MENU

Interieurarchitect Berkel en Rodenrijs

Interieurarchitect Berkel en RodenrijsAls interieurarchitect in Berkel en Rodenrijs helpen wij u graag om uw interieur in een nieuw jasje te steken. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om al uw wensen mogelijk te maken. Straight Interior komt vaak klanten tegen die de tijd niet hebben of zichzelf de tijd niet gunnen om het interieur op te frissen. Daarom kunt u onze hulp vragen zodat dit u een hoop last scheelt!

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst willen we graag met u kennismaken zodat wij de volgende dingen te weten komen:

  • om wat voor een ruimte gaat het?
  • wat zijn uw wensen en verwachtingen?
  • en wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Afhankelijk van de opdracht werken wij met een vooraf overeengekomen honorarium of op uurbasis. Als alle uitgangspunten helder zijn en u een goed gevoel bij de beoogde samenwerking heeft gekregen, dan gaan we aan de slag.

Als we al uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we de opdracht definiëren. Dit doen wij door middel van een Programma van Eisen. Hierin staat zo letterlijk mogelijk beschreven welke functionele eisen er gesteld worden. In de volgende fase zullen wij u één of meerdere ontwerpen laten zien waarvan u uw voorkeur kunt uitspreken. Ook ontvangt u een kostenraming op basis van het voorlopige ontwerp zodat u een idee heeft van de kosten die gemaakt gaan worden. Daarnaast is dit het moment dat u gaat beslissen of u met ons ontwerp verder wilt gaan. Voor onze verdere werkwijze kunt u hier verder kijken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Straight Interior als interieurarchitect in Berkel en Rodenrijs? Maak dan een afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 06-37385786. Ook kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag aan de slag met uw interieur!

Contactformulier

    Betreft:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Switch The Language