OVER STRAIGHT INTERIOR

Wat wij vaak tegenkomen is dat opdrachtgevers niet de tijd hebben of zich de tijd niet gunnen, dan wel het inzicht niet hebben, om te komen tot een beoogd interieur ofwel graag iemand bij de hand hebben die hun begeleid in het maken van keuzes.

STRAIGHT INTERIOR ontwerpt totale interieurs en maakt dit visueel aan de hand van 3-D tekeningen die een realistisch beeld geven van hoe de woning eruit kan komen te zien. Groot plus punt bij STRAIGHT INTERIOR is dat wij goed zijn in het beluisteren van wat de klant vraagt en ook de onderliggende vragen weten te beluisteren. Tezamen met onze inbreng van creativiteit en kennis van materialen komen we tot een prachtig en uniek ontwerp helemaal toegesneden op de opdrachtgever. Na presentatie hiervan en het beargumenteren en debatteren komen we gezamenlijk uit op een definitief plan. Het realiseren en begeleiden van dit plan c.q. project maakt dat het uiteindelijk wordt zoals initieel beoogt. Na realisatie van het plan komt de styling. Niet onbelangrijk en vaak het ondergeschoven kind. Straight Interior heeft talenten die dit fantastisch voor u doen.

STRAIGHT INTERIOR kan ook ingeschakeld worden voor deel opdrachten in de woning zoals het ontwerpen van een nieuwe keuken, het maken van een verlichtingsplan of kleurenplan, het ontwerpen van een kast, etc. Of wellicht zoekt u een stylist om de woning net wat meer charme te geven. Voor alles geldt dat luisteren en aandacht de belangrijkste factor is om te komen tot een fantastisch resultaat.