MENU
MENU

Project vloerenstudio Berkel en Rodenrijs

Vraagstelling

Een kantoor / studio te ontwerpen wat gebruikt wordt voor ontwerp en de verkoop van vloerafwerking, raam decoratie en aanverwante producten, alles t.b.v. de woninginrichting.

Bestaande situatie/ ontwerp.

De ruimte heeft het grote voordeel dat deze licht is. Aan drie van de vier zijden zijn raampartijen. De ruimte bevindt zich op de 1e etage, boven winkels in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Bij aanvang was dit één grote witte ruimte waar je, wanneer de zon scheen, een zonnebril nodig had. Eigenlijk was het één grote doos.Om dit teniet te doen hebben we de ruimte opgedeeld en gewerkt met overeenstemmende kleuren. Naast de trap hebben we de muur afgewerkt in een retro stijl met verschillende soorten muurwerking, maar wel allemaal in één kleur. Rond de trap hebben we een stalen frame ontworpen wat de ruimte wat meer optilt naar een ander niveau. Aan de voorzijde is een mooie werkplek/tafel bedacht van massief eiken met daaronder steunen die afkomen van een trein, die diende als de stootbumper. De keuken is ook ontworpen door Straight Interior Design en geleverd door www.engelsekeukens.nl . De stalendeuren,die het kantoor afsluiten, zijn lekker royaal genomen wat ook weer zorgt voor een goede visuele verbinding naar de andere ruimte. De tafel en het meubel tegen de muur zijn ontworpen door Straight Interieur Design en draagt bij aan een prettige beleving van de werkplek. De ruimte is geheel geverfd in de kleur blauw, incl. het plafond wat ervoor zorgt dat het de PVC-vloer, in de kleur eiken, als ware optilt

Realisatie

We hebben het geheel ontworpen en de uitvoering begeleid. Opdrachtgever is heel erg content met de ruimte wat voor hen naadloos aansluit op hun doelgroep.

Switch The Language